ZICHTBAAR ZIJN

Dit advies geef ik vaak aan mijn klanten. Niet omdat zichtbaar zijn het doel is, maar wel een voorwaarde om jouw doelen te bereiken. Vorige week was de beurt aan mij. Niet alleen was ik als ondernemer aanwezig op de Ondernemersdag in Almere. Ook verscheen er vorige week een artikel over mij in het Nieuwsblad voor Huizen.

Laat je zien als ondernemer

Ik heb veel leuke reacties ontvangen over deze PR. Als ondernemer is het essentieel dat mensen jou en jouw diensten of producten kennen. Want, alleen op deze manier krijg je klanten en word je succesvol met jouw bedrijf.

Vertaal jouw kwaliteiten in jouw uiterlijke presentatie

Ook op de werkvloer is het belangrijk om jouw kwaliteiten te laten zien. En vertaal deze kwaliteiten ook naar jouw uiterlijke presentatie. Want, goed en gepast gekleed gaan maakt uit. Want, om maar direct een mythe te ontkrachten. Het zijn niet de slimsten of de besten die promotie maken of de meeste opdrachten. De personen die eruit zien en klinken als een professional zijn degenen die in de regel heel succesvol zijn. Goed zijn in je werk is een randvoorwaarde. Mensen verwachten dat je je vak verstaat. Maar ook dat je eruit ziet als een professional.

Masterclass ‘Meer impact met kleding en kleur’

Wil jij weten hoe jij gepast en krachtig gekleed gaat? Meld je dan snel aan voor mijn Masterclass ‘Meer impact met Kleding en Kleur’ op vrijdag 5 april a.s.. Deze Masterclass is bedoeld voor de ambitieuze vrouwelijke professional of ondernemer die wil weten hoe zij tip top gekleed gaat, zodat ze maximaal zichtbaar is. Wacht niet te lang, er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.