Personal Power

Jouw persoonlijke kracht kleurrijk uitdragen
Wil jij weten of je op de goede weg zit? Of sta je voor een belangrijke keuze op het gebied van werk, studie of relatie? Maak dan kennis met dit bijzondere en unieke persoonlijkheidsinstrument.

Wat is Personal Power?

Personal Power is een persoonlijkheidsinstrument dat inzicht geeft in jouw talenten en drijfveren en je vervolgens laat zien hoe je deze kwaliteiten kunt vertalen in de taal van kleding, stijl en imago. Het instrument is gebaseerd op de psychologie van kleur en de filosofie van de vier elementen: Vuur, Water, Aarde en Lucht. De combinatie van deze twee theorieën leidt tot een kleurpersoonlijkheid. Een kleurpersoonlijkheid met een eigen lichaamstaal, unieke kwaliteiten en een bijbehorend kleuradvies voor basis- en accentkleuren.

Unieke persoonlijkheidstest met imagoadvies

Dit instrument is uniek omdat het als enige persoonlijkheidsinstrument de binnenkant met de buitenkant verbindt. Kleur wordt hierbij ingezet als een identiteits- en als een veranderinstrument, een tool om de non-verbale communicatie kracht bij te zetten.

Werkwijze

Na het invullen van een persoonlijkheidstest ontvang je een uniek, samengesteld persoonlijkheidsrapport met uitgebreide inzichten over jouw drijfveren en talenten. Ook laat het rapport je zien hoe je deze kwaliteiten zichtbaar kunt maken in jouw uiterlijk. Je krijgt inzicht in jouw unieke persoonlijke kracht, in datgene wat je het liefste doet en wat je zonder veel energie heel gemakkelijk afgaat.

Resultaat
  1. Je ontvangt een blauwdruk voor succes en een waardevol leven. Het instrument meet wie je bent, wat je als geen ander goed kunt en waar je voor staat.
  2. Je ontdekt jouw grootste kracht EN diepste drijfveren. Je krijgt inzicht in jouw unieke kwaliteiten en drijfveren- het wat en hoe- zoals je die zakelijk en privé het liefst en moeiteloos leeft, zodat je niet meer hoeft te twijfelen welke keuzes bij jou passen.
  3. Het is een totaal-kleuradvies. Je ontvangt praktische tips over de wijze waarop je jouw kwaliteiten kleurrijk zichtbaar kunt maken.
  4. Je wordt authentiek en maximaal zichtbaar. Je leert de kracht van non-verbale communicatie maximaal voor je werken. Je kiest kleding en kleur die jouw kracht en talenten laat zien.
  5. Je maakt een krachtige eerste en blijvende indruk.
  6. Je gaat naar huis met prachtige kleurkaarten die als handleiding dienen en als inspiratietool om kleuren te kiezen die jouw unieke kracht vertegenwoordigen.

Dit bijzondere instrument kan individueel worden geboekt, maar kan ook als workshop worden ingezet voor teams of afdelingen.

De workshop Personal Power heeft mij via het uitgebreide rapport en de highlights daarin door Berna aangegeven, meer inzicht gegeven in mijn persoonlijkheid en hoe ik deze door middel van het gebruik van kleur kan versterken en in balans kan brengen. Na deze workshop let ik meer op kleur en merk ik hoe leuk het is om te ervaren wat kleur kan betekenen voor sfeer, uitstraling en gevoel.‘ Astrid, klant van Berna de Jong Kleur & Stijl

De prijs voor deze workshop maak ik op maat. Wilt u een workshop boeken of meer informatie? Stuur mij dan een mail (info@bernadejong.nl) of neem telefonisch contact met mij op (tel. 06 – 218 794 28).