Personal Power

Wil jij weten of je op de goede weg zit, of sta je voor een belangrijke keuze op het gebied van werk, studie of relatie? Maak dan kennis met dit bijzondere en unieke persoonlijkheidsinstrument.

Wat is Personal Power?

Personal Power is een persoonlijkheidsinstrument dat inzicht geeft in jouw talenten en drijfveren en je vervolgens laat zien hoe je deze kwaliteiten kunt vertalen in de taal van kleding, stijl en imago. 

Werkwijze

Na het invullen van een persoonlijkheidstest ontvang je een uniek, samengesteld persoonlijkheidsrapport met uitgebreide inzichten over jouw drijfveren en talenten. Ook laat het rapport je zien hoe je deze kwaliteiten zichtbaar kunt maken in jouw uiterlijk. Je krijgt inzicht in jouw unieke persoonlijke kracht, in datgene wat je het liefste doet en wat je zonder veel energie heel gemakkelijk afgaat.

Resultaat

Met dit kleurrijke persoonlijkheidsinstrument ontdek je jouw grootste kracht en diepste drijfveren, zodat je niet meer hoeft te twijfelen welke keuzes bij jou passen.

Dit prachtige instrument kan individueel worden geboekt, maar kan ook worden ingezet voor teams of afdelingen.

De workshop Personal Power heeft mij via het uitgebreide rapport en de highlights daarin door Berna aangegeven, meer inzicht gegeven in mijn persoonlijkheid en hoe ik deze door middel van het gebruik van kleur kan versterken en in balans kan brengen. Na deze workshop let ik meer op kleur en merk ik hoe leuk het is om te ervaren wat kleur kan betekenen voor sfeer, uitstraling en gevoel. Astrid, klant van Berna de Jong Kleur & Stijl

De prijs voor deze workshop maak ik op maat. Wilt u een workshop boeken of meer informatie? Stuur mij dan een mail (info@bernadejong.nl) of neem telefonisch contact met mij op (tel. 06 – 218 794 28).