Over mij

Ik ben Berna de Jong en mijn missie is om vrouwen en mannen te inspireren bij hun kledingkeuzes. Keuzes die recht doen aan het figuur, het kleurbeeld, de uitstraling en de persoonlijkheid. Uiteraard moet kleding ook passend zijn voor de gelegenheid.

Mensen die goed gekleed gaan en zelfs een eigen unieke stijl hebben die ze consequent inzetten, vallen op en zijn zichtbaar. Ik pik goedgeklede mensen er in het dagelijks straatbeeld al gauw uit en dan denk ik blij: wie volgt? Het harmonieuze beeld in kleur en stijl geeft deze vrouwen en mannen een sterke uitstraling, flair en klasse. Wat heerlijk om de wereld op die manier een beetje mooier te maken denk ik dan!

In mijn baan als jurist en later als HR adviseur werd ik me er steeds meer van bewust dat aandacht voor je kleding van belang is bij het maken van contact met anderen. Als je mooi en passend gekleed bent is dit de eerste indruk bij solliciteren en bij het aangaan van een gesprek. Mensen die met zorg aandacht besteden aan hun kleding voelen zich zelfverzekerd en stralen dit uit. Het is daarom een cadeau aan je zelf om je te verdiepen in de voor jou perfecte kledingkeuzes!

Nieuwsgierig als ik was om de ‘geheimen’ te ontdekken van bijzonder goed gekleed gaan volgde ik de afgelopen jaren diverse opleidingen, waaronder een opleiding tot imagostylist en colourstylist. Dit heeft mij geleerd dat goed gekleed gaan te maken heeft met drie sleutelwoorden: Balans, accent en harmonie. Met kleding kun je balans aanbrengen in je figuur en accent toevoegen. Kies je voor kleuren die in harmonie zijn met je natuurlijke kleurpalet dan ontstaat er een mooiere versie van jezelf!

Ik kleur met veel enthousiasme en de grootst mogelijke kundigheid mijn dagelijkse loopbaan in als imagostylist. Mijn motto is: ‘Colour your own world.’ En dat kun je samen met mij doen!

Wil jij jouw balans, accent en harmonie in kleding ontdekken? Wil jij graag een persoonlijk kleuradvies of meer weten over stijl? Of een keer kennismaken? Dit kan natuurlijk.

Neem dan contact met mij op. Voor een overzicht van wat ik wellicht voor jou kan betekenen, klik hier.

Kleurrijke groet,

Berna