Stijladvies


Persoonlijk stijladvies voor een zakelijke garderobe

Wil jij weten hoe je met kledingkeuze en uiterlijke presentatie jouw professionaliteit kunt benadrukken? Zoek jij een geschikte outfit voor een meeting, een presentatie of een sollicitatiegesprek?

Als imagocoach weet ik dat de eerste indruk in een splitsecond gemaakt is. Kleding, uitstraling, lichaamstaal en lichaamshouding kunnen jouw ‘splitsecond-moment’ beïnvloeden. Als je je zeker voelt over jouw kledingstijl voel je je prettig en is de eerste indruk die je maakt doorgaans positief en ontspannen.

Ik help je te ontdekken welke kleding werkt voor jou in een zakelijke omgeving: kleding tijdens je dagelijkse werk, voor een presentatie, een zakelijke meeting of tijdens je zoektocht naar een baan.

Een kledingstijl die symboliseert waar jij voor staat en die uitdrukking geeft aan jouw kwaliteiten. Zo maak je in jouw professionele omgeving een positieve (eerste) indruk en is de kans op verbinding en een goede communicatie groter! Want kleding is als taal!

Prijs

Een stijladvies in de zakelijke context duurt 1,5 uur. De prijs voor dit stijladvies is 297-.

Alle genoemde prijzen zijn per persoon en inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor bedrijven en zelfstandigen.

Daarnaast wordt voor reiskosten buiten het Gooi € 0,35 per kilometer in rekening gebracht (ANWB routeplanner snelste route). Dit geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven en zelfstandigen.