Personal shopper

Inhuren als Personal Shopper

Vind je het moeilijk om in de onmetelijke keuze aan kleding de voor jou passende kleding te kopen? Koop je regelmatig kleding die je nauwelijks draagt? Of wil je een advies voor een nieuwe zakelijke garderobe?

Huur mij dan in als personal shopper. Samen met jou ga ik op pad om voor jou die kleding te kopen die een aanvulling is op je (zakelijke) garderobe en jou prachtig staat. Na deze dag kom je thuis met kleding die bij je past. Kleding waarin jij je goed voelt, in kleuren die jou laten stralen en die past bij de gelegenheid waarvoor jij de kleding wilt dragen.

Voordat we gaan winkelen ontvang je van mij een korte vragenlijst. Hiermee krijg ik een beeld van jouw wensen en van wat jij mooi vindt. In overleg bepalen we in welke plaats we gaan winkelen.

Prijs

Een personal shopsessie duurt minimaal 2 uur. Voor deze dienst reken ik 395,-.

Alle genoemde prijzen zijn per persoon en inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor bedrijven en zelfstandigen.

Daarnaast wordt voor reiskosten buiten het Gooi € 0,35 per kilometer in rekening gebracht (ANWB routeplanner snelste route). Dit geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven en zelfstandigen.

Afbeeldingsresultaat voor personal shopper