Bedrijven

STRALEND & KLEURRIJK SUCCESVOL

Bent u geïnteresseerd in een workshop, training of presentatie voor uw bedrijf of voor uw medewerkers? Bijvoorbeeld als onderdeel van een traject of als een losse training of workshop. Dan bent u bij Berna de Jong Kleur & Stijl aan het juiste adres.

Voor bedrijven bied ik trainingen en workshops aan gericht op het versterken van een professionele uitstraling. De workshops zijn bestemd voor zowel vrouwen als mannen. Elke professional die zich bewust is van de kracht van een goede uiterlijke presentatie is welkom.

De prijs voor een workshop of lezing maak ik op maat. Wilt u een workshop boeken of meer informatie? Stuur mij dan een mail (info@bernadejong.nl) of neem telefonisch contact met mij op (tel. 06 – 218 794 28).

Standaard bied ik onderstaande workshops aan.

Naast deze workshops geef ik sollicitanten of werkzoekenden tips in de workshop ‘Jij en de ultieme sollicitatieoutfit‘.

Voor grotere groepen werk ik met het Imagospel. Via dit spel krijg je feedback hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander. Een prachtige methode om inzicht te krijgen in welke eerste indruk jij maakt. Ook krijg je via dit spel spelenderwijs antwoorden op jouw imagovraag of vraag hoe jij jouw kwaliteiten meer zichtbaar kunt maken. Een uniek spel dat plezier, verbinding en inzichten geeft.

Daarnaast ben ik gekwalificeerd Personal Power Plus Expert. Personal Power Plus is een persoonlijkheidsinstrument dat inzicht geeft in jouw talenten en drijfveren en je vervolgens laat zien hoe je deze kwaliteiten kunt vertalen in de taal van kleding, stijl en imago.

Uiteraard is het mogelijk een workshop te verzorgen op maat.


Workshop Kleur & Uitstraling in de zakelijke werkomgeving

Inspirerend kleuradvies met handige tips voor een professionele uitstraling
De eerste indruk is belangrijk, juist bij een eerste sollicitatie- of eerste kennismakingsgesprek. Maar natuurlijk ook bij een belangrijke bespreking of vergadering. Met de juiste kleuren versterk je jouw persoonlijkheid en kom je krachtiger en vitaler over.

In de workshop Kleur en Uitstraling in de zakelijke werkomgeving krijgt de deelnemer antwoord op de vraag welke kleuren hem of haar laten stralen. De deelnemer maakt kennis met de boodschap van kleur in werksituaties en leert hoe hij of zij kleuren effectief kan inzetten. De workshop is inclusief een korte individuele kleurenanalyse per deelnemer.


Workshop     Meer impact met de juiste kleding      

Het dragen van de juiste kleding draagt bij aan zakelijk succes. In de training Meer impact met de juiste kleding leert de deelnemer kleding in te zetten bij het versterken van de professionele uitstraling.

Hoe kies ik de juiste kleding voor het werk? Met welke kleding accentueer en versterk ik mijn kwaliteiten en deskundigheid? Hoe herken ik kwaliteit in kleding en waar kan ik kleding kopen die geschikt is voor de professionele look? De training Meer impact met de juiste kleding geeft antwoord op deze vragen en laat zien dat met het dragen van de juiste kleding de deskundigheid en het professionele optreden wordt onderstreept en versterkt.