Workshops voor bedrijven

MAAK WERK VAN JOUW UITERLIJKE PRESENTATIE

Bent u geïnteresseerd in een workshop, training of presentatie voor uw bedrijf of organisatie? Bijvoorbeeld als onderdeel van een traject of als een losse training, als invulling van een teamdag, een evenement of als losse workshop. Dan bent u bij Berna de Jong Kleur & Stijl aan het juiste adres.

Voor bedrijven en organisaties bied ik trainingen en workshops aan gericht op het versterken van een professionele uitstraling. De workshops zijn bestemd voor zowel vrouwen als mannen. Elke professional die zich bewust is van de kracht van een goede uiterlijke presentatie is welkom.

Standaard bied ik onderstaande workshops aan.

Naast deze workshops geef ik sollicitanten of werkzoekenden tips in de workshop ‘Jij en de ultieme sollicitatieoutfit‘.

Voor grotere groepen werk ik met het Imagospel. Via dit spel krijg je feedback hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander. Een prachtige methode om inzicht te krijgen in welke eerste indruk jij maakt. Ook krijg je via dit spel spelenderwijs antwoorden op jouw imagovraag of vraag hoe jij jouw kwaliteiten meer zichtbaar kunt maken. Een uniek spel dat plezier, verbinding en inzichten geeft.


Workshop Kleur & Uitstraling in de zakelijke werkomgeving

Inspirerend kleuradvies met handige tips voor een professionele uitstraling
De eerste indruk is belangrijk, juist bij een eerste sollicitatie- of eerste kennismakingsgesprek. Maar natuurlijk ook bij een belangrijke bespreking of vergadering. Met de juiste kleuren versterk je jouw persoonlijkheid en kom je krachtiger en vitaler over.

In de workshop Kleur en Uitstraling in de zakelijke werkomgeving krijgt de deelnemer antwoord op de vraag welke kleuren hem of haar laten stralen. De deelnemer maakt kennis met de boodschap van kleur in werksituaties en leert hoe hij of zij kleuren effectief kan inzetten. De workshop is inclusief een korte individuele kleurenanalyse per deelnemer.


Workshop     Meer impact met de juiste kleding op kantoor     

Het dragen van de juiste kleding draagt bij aan zakelijk succes. In de training Meer impact met de juiste kleding leert de deelnemer kleding in te zetten bij het versterken van de professionele uitstraling.

Hoe kies ik de juiste kleding voor het werk? Welke dresscodes zijn er? Met welke kleding accentueer en versterk ik mijn kwaliteiten en deskundigheid? Hoe herken ik kwaliteit in kleding en waar kan ik kleding kopen die geschikt is voor de professionele look en voor kantoor? De training Meer impact met de juiste kleding geeft antwoord op deze vragen en laat zien dat je met het dragen van de juiste kleding jouw deskundigheid en professionele optreden kunt onderstrepen en versterken.