Kleuradvies

PERSOONLIJK KLEURADVIES

Ik wil meer kleur, maar welke?

Kleur is overal en een kleurrijke wereld maakt je vaak blij. Dit geldt ook voor kleur in je garderobe. Kleuren dragen bij aan hetgeen je wilt uitstralen en kunnen ervoor zorgen dat jouw schoonheid en persoonlijkheid nog beter uitkomen. Kleurkeuze is vaak heel persoonlijk. Zo kun je een klik hebben met blauw en je minder fijn voelen met bijvoorbeeld olijfgroen. Voor een ander is dat rood of okergeel.

Met een kleuranalyse laat ik je zien welke kleuren jou laten stralen. Zodat je vaker zult horen: die kleur staat je geweldig!

Kleuren die jou mooi staan: jouw kleuranalyse en kleuradvies

Om jouw kleuranalyse te maken drapeer ik kleurkragen om je heen en kijken we wat dit met jou doet. Zo ontdekken we samen welke kleuren met jouw natuurlijke kleurpalet harmoniëren en welke kleuren dat minder goed doen. Hierbij kijk ik naar de tint van je huid, de kleur van je haar en je ogen. Bij kleuren die voor je werken oog je frisser, energieker en jeugdiger. Natuurlijk houd ik hierbij ook rekening met jouw eigen voorkeuren en jouw persoonlijkheid.

Bij het geven van een persoonlijk kleuradvies ga ik ook in op het gebruik van contrast en hoe je hiermee je uitstraling kunt versterken. Je krijgt van mij de kleurenkaart mee die bij jou past. Deze kaart kun je gebruiken bij het winkelen en bij het kiezen van kleding uit je huidige garderobe. 

Wat brengt een kleuranalyse en een persoonlijk kleuradvies jou?

  • Na de analyse weet je wat jouw beste kleuren zijn en welke kleuren je beter kunt vermijden.
  • Je ontvangt een persoonlijke kleurenkaart. Hiermee kun je doelgericht en snel nieuwe kledingitems kopen in de voor jou juiste kleuren.
  • Door kleding te dragen in kleuren die je mooi staan oog je fris en verzorgd.
  • Je weet hoe je met je huidige garderobe nieuwe combinaties kunt maken.
  • Je creëert een voor jou unieke kledingkast met top-items in de kleuren die je allemaal goed staan.

Ben je nieuwsgierig? Neem dan contact met mij op. Dan vertel ik je over de mogelijkheden.


 ‘Berna heeft me laten zien welke kleuren mij laten stralen. Keuzes maken bij shoppen vind ik een stuk makkelijker en ik trek dagelijks met veel vertrouwen en plezier mijn kledingkast open.’

Monica Broekmans, klant van Berna de Jong Kleur & Stijl.