Diensten

PERSOONLIJK KLEURADVIES

Ik wil meer kleur, maar welke?

Kleur is belangrijk en is heel persoonlijk. Niet alle kleuren staan je even mooi en of dragen bij aan hetgeen je wilt uitstralen. Ook zijn er kleuren waarin je je niet prettig voelt. In een kleuradvies laat ik je zien welke kleuren jou laten stralen en welke kleuren je beter kunt vermijden.

Voor meer informatie kijk op kleuradvies.


PERSOONLIJK STIJLADVIES

Wat is jouw stijl en in welke kleding komt jouw figuur het beste tot zijn recht? Deze vragen beantwoord ik in een persoonlijk stijladvies. Ik laat je zien hoe je door kleur-, stof- en vormgebruik betere keuzes kunt gaan maken om jouw ideale garderobe samen te stellen.

Voor een stijladvies vraag ik je om twee topstukken uit je garderobe mee te nemen en twee kledingstukken die je nauwelijks draagt. Ook geef ik je bruikbare adressen waar je goede basisstukken kunt kopen.

Voor meer informatie, kijk op stijladvies.


PERSONAL SHOPPER

Vind je het moeilijk om in de enorme hoeveelheid kleding een goede kledingkeuze te maken? Of wil je graag advies voor een nieuwe zakelijke garderobe? Ik ga graag met je mee als personal shopper.

Voor meer informatie, kijk op personal shopper.


WORKSHOPS DRESSCODES, KLEUR & IMAGO

Ik geef diverse workshops over dresscodes, kleur, uitstraling & imago zowel voor particulieren als voor bedrijven. De mogelijkheden bespreek ik graag persoonlijk met je door. Stuur mij een mail of neem telefonisch contact met mij op via telefoon 06 218 794 28.

Berna de Jong Kleur & Stijl