Wat wordt jouw Kerstoutfit?

Ben jij nog op zoek naar een mooie en stijlvolle kerstoutfit? Wil jij graag een spectaculair item? Of zoek je iets klassieks dat je nog jaren kunt dragen? In dit blog deel ik drie inspiratietips zodat jij met de feestdagen kleurrijk en stralend voor de dag komt.

1. De altijd goed Kerstjurk
Natuurlijk is een stijlvolle (zwarte of rode) jurk een onmisbaar item om met de feestdagen uit te pakken. De kleur zwart is elegant, feestelijk en chic. Je hoeft niet altijd voor een effen exemplaar te kiezen. Op dit moment zijn er veel jurken in kant of in een mooie chique ajourprint! Ook dit staat heel feestelijk, bijvoorbeeld deze jurk van Ana Alcazar.

2. Jumpsuit met pailletten
De jumpsuit is een goed alternatief voor de jurk en een veelzijdig kledingstuk. Met een paar hoge hakken en enkele accessoires tover je dit kledingstuk in een handomdraai om tot een stijlvolle outfit. Voor feestelijke gelegenheden kun je uitpakken met kant, pailletten of een strapless exemplaar. Altijd feestelijk! Ga je liever voor een meer tijdloos exemplaar? Laat kant en pailletten dan voor wat het is en kies een meer basic effen stof.

3. Een echt glamourjasje
Dit seizoen zie je ook prachtige jasjes in een barokprint. Zo’n jasje is superfeestelijk en perfect voor de feestdagen. Zo’n uitgesproken blazer heeft over het algemeen weinig nodig. Met een mooie top en donkere broek is je outfit al compleet. Een andere feestelijke stof is velours of velvet. Koop een heel pak in deze stof, succes gegarandeerd.

Ik hoop dat ik je met deze tips geïnspireerd hebt. Veel succes met jouw kerstaankopen. Wil je persoonlijk advies of advies bij het winkelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik adviseer je graag.

Fijne en kleurrijke feestdagen en een mooi nieuw jaar.