5 Must-haves voor de zakelijke garderobe

Welke kledingitems zijn onmisbaar voor de zakelijke garderobe? Welke items mogen niet ontbreken in jouw kledingkast?

Met deze vijf kledingstukken creëer je direct een krachtige en zakelijke look?

1   Klassieke kokerrok

De kokerrok, een klassieker en al decennialang een hit. En terecht. Een kokerrok staat nagenoeg elke vrouw fenomenaal. De kokerrok combineert ook makkelijk. Alles wat je boven een zwarte broek draagt, kun je ook dragen boven een kokerrok. Denk aan een blouse, trui of mooie top. Met een hak oog je zakelijk en vrouwelijk. Wil je een minder formele uitstraling? Kies dan voor een sneaker of laars.

2   Colbert

Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken. Investeer in een mooi gesneden colbert. Een colbert maakt je outfit af. Met een jasje oog je professioneel en draag je je expertstatus geweldig uit. Maak hier gebruik van. Ga voor kwaliteit en laat je goed adviseren. Merken die mooie colberts verkopen zijn onder andere Drykorn, MarcCain Essentials, ML Collections, Cavallaro, Amator.

3  (Off)witte blouse

Een nette witte blouse is een derde must-have voor de werkgarderobe. Op dit moment zijn blouses met ruches, kant en strikjes trendy en populair. De blouse is dan zonder meer een eyecatcher. En combineer je de blouse met pantalon en colbert? Zakelijk, representatief en klaar om je slag te slaan op de werkvloer.

4    Zwarte of donkerblauwe pantalon

Een goed zittende pantalon is een aanwinst voor je garderobe. Een broek zit comfortabel en kun je ook op diverse manieren stylen. Met een pump en jasje voor een meer kèk en zakelijke uitstraling of met een top en sneakers voor een meer casual look. Het kan allebei! Mooie merken zijn: Cambio, Drykorn, Mos Mosh.

5    Jurk

Een zakelijke jurk is onmisbaar in je kast. Hierbij is de kleur zwart voor veel vrouwen favoriet. De kleur is chic, elegant en combineert heel makkelijk. Toch is een waarschuwing op zijn plaats. De kleur zwart maakt ook streng, afstandelijk en is voor veel mensen een te donkere kleur. Met als effect dat je bleek en minder vitaal oogt. Wil jij meer op de voorgrond staan? Kies dan voor kleur! Met een jurk in een (knal)kleur maak je een statement, je hebt de aandacht en bent maximaal zichtbaar.

INTERESSE IN EEN WORKSHOP OF MEER INFORMATIE?

Wil je meer informatie of deelnemen aan een workshop? Stuur mij dan een persoonlijk bericht of neem telefonisch contact op via 06 218 794 28