Onderneem in Kleur & Stijl

Voor de tweede keer dit jaar mag ik startende ondernemers inspireren over de kracht van Kleding, Kleur & Uitstraling op de Startersdagen. Dit keer op de Startersdag in Zeist op woensdag 25 september a.s.

Als ondernemer is het super belangrijk om jezelf goed te presenteren. Dit geldt zeker voor de startende ondernemer. Realiseer je dat de boodschap die jij hebt begint zodra jij ergens binnenkomt. Nog voordat je iets zegt, heeft de ander een indruk van jou. Die indruk is gebaseerd op jouw uiterlijke verschijning, op ‘jouw verpakking’.

EEN STIJLVOLLE VERPAKKING VERKOOPT JOUW INHOUD

Kleding en kleur zijn belangrijke onderdelen van deze verpakking en bepalen voor een groot deel jouw persoonlijke, visuele presentatie. Met de juiste ‘verpakking’ zorg je ervoor dat je geloofwaardig overkomt en dat de eerste indruk positief is. Je maakt direct de juiste verbinding met de ander en kunt daardoor effectiever handelen.
Kies je kleding en kleur met zorg én strategisch, zodat jij de indruk maakt die jij wilt achterlaten. Een stijlvolle verpakking draagt hiermee bij aan het verkopen van jouw inhoud.

KOM NAAR DE STARTERSDAG IN ALMERE

Wil jij meer weten over jouw “verpakking’ en jouw imago? Wil jij weten hoe jij jezelf opvallend goed kunt kleden, zodat jij met jouw outfit het verschil maakt en meer zichtbaar bent? Kom dan naar de Startersdag in Zeist op 25 september 2019 en schrijf je in voor de workshop ONDERNEEM IN KLEUR & STIJL