Mooi kledingmerk Riani

Dit weekend was ik in Münster, een stad met historie. De stad waar de vrede van Münster werd getekend. Het was prachtig herfstweer. En wat is het dan heerlijk om buiten te zijn. Samen met mijn liefste heb ik er heerlijk gewandeld. Langs de haven, via het stadspark naar het Slot en daarna naar het recreatiegebied, de AAsee. Dit is een groot meer met een kleine haven. De zon op ons gezicht en geen verkeer. Verrukkelijk. De rust en stilte doet je zo goed.

Mooi Duits modelabel: Riani

Natuurlijk heb ik ook gewinkeld! Je vindt er de bekende kledingadressen. Wat ik ook tegenkwam, was het luxe, elegante Duitse modemerk Riani. Riani is een combinatie van Italiaans elegantie en Duits vakmanschap. Riani kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen. Elegant, stijlvol, prachtige silhouetten en mysterieuze prints; Riani is op en top vrouwelijk.

Je vindt het merk ook in Nederland, onder andere bij Penninckhof Mode of Van Tilburg Mode. Vooral de blouses zijn wonderschoon. Vaak van zijde met bijzondere details. Echt een aanwinst voor je (zakelijke) garderobe.

https://www.riani.com/

 

riani-blouse-zand-875200-3323Afbeeldingsresultaat voor riani afbeeldingen