Maak kennis met drie stijlvolle damesmerken. Merken waarin jij elegantie, stijl en eigenheid uitstraalt

Berna de Jong Kleur & Stijl deelt drie stijlvolle merken. Kleding waarin jij je elegant en krachtig voelt. Kleding waarmee jij het verschil kunt maken.

nachtblauwe jurk Marccain

Marccain

Marccain is een Duits premiummerk en staat voor elegantie en kwaliteit. Ook heeft Marccain een sportieve lijn. Het merk staat bekend om zijn diverse prints en vele thema’s. Dit merk biedt mooie basisstukken en daarnaast echte eyecatchers, vaak in een aantal heldere knalkleuren zoals fuchsia en kobaltblauw.

Airfield

Dit is een Oostenrijks merk en ook een merk in het premium segment. Net als bij Marccain staat bij dit merk kwaliteit hoog in het vaandel. Het biedt kleding voor de moderne, zelfbewuste vrouw. Naast hoge kwaliteit staat dit label voor innovatie en exclusieve ontwerpen.

ML Collections

Dit is een Nederlands damesmode merk van de Nederlandse ontwerpster Marjans van Weeghel. Je kunt dit merk herkennen aan de supervrouwelijke en elegante blazers met drie grote knopen en een perfecte pasvorm.Je kunt een blazer van ML Collections zowel sportief als ook elegant dragen.