Help! Ik vind de modekleuren en trends niet mooi. Wat nu?

Vorige week beschreef ik in mijn blog een aantal modetrends en kleuren. Dit najaar zullen een aantal warme modekleuren het kleurbeeld bepalen, zoals mosgroen en mosterdgeel. Het kan natuurlijk zijn dat deze kleuren je niet mooi staan. Of dat nieuwe trends, zoals de trompetmouw, je niet aanspreken. Hoe kun je er dan nog steeds trendy en modieus uitzien?

Je hoeft niet mee te gaan met de nieuwste trends om er modieus uit te zien. Houd vast aan kleding en kleurgebruik wat bij jou past. En pas de nieuwe kleuren bijvoorbeeld toe in een accessoire in die kleur.

Zo staat één van mijn klanten het best met koele kleuren. Dit zijn de kleuren die gemengd zijn met blauw, zoals grijs, framboosroze, offwhite en denim. Ik zal voor haar dus niet investeren in de nieuwe accentkleuren mosterdgeel en mosgroen. Wel vond zij de aandacht voor de hals en de mouw een leuke trend. Omdat zij zeer slank is zijn wijde mouwen en een hooggesloten halslijn ook zeer geschikt voor haar. Daarom zijn wij gekomen tot de aanschaf van een mooie hooggesloten blauwe top.

Kortom, laat je niet leiden maar inspireren door trends.

Ik help je graag te ontdekken wat jouw stijl is en wat jouw persoonlijke kleuren zijn. Dit kan in een kleur- en stijladvies. Na dit advies weet je welke kleuren jou laten stralen en wordt het aanschaffen van nieuwe kleding niet alleen makkelijker, maar ook veel leuker! Neem vrijblijvend contact met mij op!

Afbeeldingsresultaat voor mosterdgele tas